Hoe ziet een coachingstraject eruit


Telefonisch contact

Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

1. Intakefase

Het traject begint met een intake sessie. We maken dieper kennis met elkaar en bespreken jouw doelen en stemmen verwachtingen af. En we bepalen hoeveel gesprekken we nodig denken te hebben voor het traject. 


2. Vervolggesprekken

Na de intake volgen de vervolggesprekken. Tijdens het gesprek is er voldoende ruimte en aandacht voor jou, als coachee. Een sessie duurt 75 tot 90 minuten. Tijdens de sessies luister, spiegel en confronteer ik met compassie. 


Gemiddeld bestaat een coaching traject uit 6 tot 8 gesprekken ongeveer één keer per 2 tot 3 weken. Afhankelijk van de vraag zijn er meer of minder gesprekken nodig.

 

3. Afsluiting van het traject

Het traject is afgelopen als de doelen zijn gerealiseerd. Elk traject eindigt met een afsluitend gesprek. In dit gesprek evalueren we het gehele traject. Hierbij staan zowel je voortgang als je proces centraal en kijken we ook vooruit naar de toekomst.

 

Tip! Ga in gesprek met je werkgever

De meeste werkgevers stellen een ontwikkel- of opleidingsbudget voor hun medewerkers beschikbaar. Omdat je met coaching werkt aan je persoonlijke ontwikkeling, kan dit dus ook vanuit dit budget betaald worden. 
Voor werkgevers geldt een ander tarief.